søndag 9. august 2009

Min sommerferie

Noah har vært alene på sommerferie hos bestemor og bestefar. Kjempekoselig. Han er en hjelpsom arbeidsmann. Vaske klær er bra å kunne!
Hva skal bestemor ha til middag mon tro? Noah finner nok på noe godt.

Noah, bestefar og Lucky på tur i skogen på Seines. Lucky må bare få en godbit først.


Vårt nye hus!
Kaos i den nye hagen min. Ferien i år brukes til å få opp gjerde, port og platting. Myyye maling og måking av jord. Det er bare "å brette opp armene " og jobbe på. Det blir kjempefint til slutt.Kai tar et overblikk. Hvor skal jeg begynne?
Slik var det i hagen min for 3 uker siden. Snart kommer flere bilder. Da får du se hvor flott det blir. Bare jeg blir ferdig før snøen kommer. Myyye som skal gjøres når man skal flytte inn i nytt hus.

Hilsen fra

2 kommentarer:

Lykkelita sa...

Hei Karin! Sååå fin gutt dere er besteforeldre til. Koselig blogg, spennende å følge med i ny-huset. Er på jobb, men måtte bare legge inn en liten hilsen:)
Klem fra Elisabeth

Red Hobbitt sa...

Hei Karin! Nå har jeg vært på besøk i bloggen din. Så mye flott du har laget. Har skikkelig lyst til å prøve meg på scrapbooking. Har kjøpt inn masse stæsj, men kommer ikke skikkelig igang.
Lykke til videre med husprosjekt. Vi har det også sånn hjemme hos oss, kjedelig- men godt å få det unna. Hilsen fra Hanne Malme