Gluten- og laktoseinntoleranse kan i utgangspuktet høres ut som store problem.
Når en i tillegg bør holde seg unna sukker, fordi alle leddene
i kroppen blir enda værre, begynner det å bli få
matretter en kan spise!
NEIDA......... det er bare fantasien som stopper :-) :-)
Her får du oppskrift på en av mine godbiter til kaffe-kosen:
Sunne Småkaker med sjokolade og aprikos:
100 g Cocosa extra virgin coconutoil
litt mer enn 1,5 dl sukrin el. honning
2 egg
4 ss vann
4 dl små havregryn + 0,5 dl mel. Jeg har brukt glutenfritt mel.
1 ts salt
2 ts kanel
1ts natron
1 dl hakkede nøtter - feks. valnøtter-mandler peanøtter. Mix gjerne.
1,5 dl tørkede aprikoser (el. annen tørket frukt)
100 g Cocosa extra virgin coconutoil
litt mer enn 1,5 dl sukrin el. honning
2 egg
4 ss vann
4 dl små havregryn + 0,5 dl mel. Jeg har brukt glutenfritt mel.
1 ts salt
2 ts kanel
1ts natron
1 dl hakkede nøtter - feks. valnøtter-mandler peanøtter. Mix gjerne.
1,5 dl tørkede aprikoser (el. annen tørket frukt)
100g 70% sjokolade
Bland kokosfett og sukrin. Tilsett resten. Rull ut små kuler og trykk flat før kakene legges på brett. Stekes 180C i ca. 12 min.
Bland kokosfett og sukrin. Tilsett resten. Rull ut små kuler og trykk flat før kakene legges på brett. Stekes 180C i ca. 12 min.
Sjokoladen smeltes over vannbad og haes på kakene. Settes kjølig
Nyyyyyt dagene :-)
Varme Juleklemmer fra
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar