fredag 13. desember 2013

Sunne Risboller med Sukrin og Cocosa Extra Virgin

Risboller er bare utrolig godt og når jeg i tillegg kan kose meg med
VERDENS BESTE SUNNE RISBOLLER 
så er lykken komplett :-)

Derfor vil jeg dele denne herlig oppskriften med dere. Risbollene både 
lukter og smaker himmelsk :-)



SUNNE RISBOLLER

200 g mørk sjokolade. Aller helst 70%
250 g Cocosa Extra Virgin Coconut Oil
2 dl Sukrin
2 egg
4 ss sterk kaffe
5 dråper vanilje essens
ca 100 g puffet ris

Smelt sjokolade og Cocosa over vannbad og avkjøl.
Pisk eggedosis av sukrin, egg og vanilje essens. 
Viktig at du pisker eggedosisen til all sukrin er oppløst!
Rør inn sjokolade-cocosa blandingen og kaffen.
Ha i puffet ris og bland.
Legg risbollene på brett med bakepapir og sett dem kaldt.
Oppbevares kjølig :-)

NYYYT smaken........

Førjulsklemmer til deg fra

Ingen kommentarer: